Miért is sétálnál, mikor táncolhatsz is?! (+videó)

Miért is sétálnál, mikor táncolhatsz is?! (+videó)

Nincs elég önbizalmad? Stresszes vagy? Nincs más hátra, pár alaplépést tanulj meg, és táncolj. A Soulpancake (lélekpalacsinta) megint óriásit alkotott: szeretnénk nektek bemutatni egy videót, mely igazán felszabadít. Készítői a táncra helyezték a hangsúlyt, ami ebben az esetben egy kellék: az önbizalom és boldogság eszköze. 

Hogyan tudsz a legegyszerűbben elfelejtkezni a gondjaidról? Egy jó kis tánc bármikor jótékony hatással lehet testi, szellemi állapotunkra. Sokféle "rázás" létezik (flamenco, salsa, hiphop, shuffle, néptánc, hastánc, keringő...), de mindegyikben az a közös, hogy élvezd, érezd jól magad és kapcsolj ki. 
                                Miért sétálsz, mikor táncolni is tudsz. Tánc!
Akik elhaladtak azon a szakaszon, ahol a szervezők munkálkodtak pár percre biztosan kikapcsolták a problémaforrásukat. Volt aki nagyon meglepődött, mikor a zöld jelzésnél bekapcsolt a zene, és rá volt írva a lámpára a "dance" (tánc) felirat. A csapat megint elérte a célját, hogy mozgásra, nevetésre ösztönözze az embereket.
Kik ők, akik önkéntes csapatként szórakoztatják az embereket?
Brilliáns egy társaság ez, annyi biztos. Azért álltak össze, hogy az emberek kedvébe járhassanak kreatív ötleteikkel. A SoulPancake név képviseli a művészeteket, a kultúrát, a tudományokat, a spiritualitást és a humort sajátos formában. Olykor keverik egyiket a másikkal. Most sem volt ez másképp. A humor, a nevetés és a mozgás serkentő vitaminként szolgált az embereknek.

Jobbra: Rainn Wilson a Soulpancake alapítója
Munkásságukról bővebben itt és itt is olvashatsz. 



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése