GSL Lord’s Game tutorial kezdőknek I. HeroStage alapok

Csata, káosz a Lords Mobile világában, az IGG legújabb valós idejű stratégiai játékával. Építsd fel birodalmadat, alkoss csapatot, barátkozz, szerezz ismeretségeket, szerepjáték által élvezd a rád szabott feladatokat és posztokat, és ismerd meg önmagad bizonyos helyzetekben! 

Ehhez segít számodra lépésről lépésre a GSL Lord’s Game tutorial sorozata. Ha még kezdő vagy, vagy ha szeretnél olvasni egy jó kis cikket, olvass tovább. 




A Lord Mobile egy MMO stratégiai játék mely kifejezetten arra fekteti a hangsúlyt, hogy  középkori stílusával és mélyre-menő funkcióival megragadja a játékosokat. A fő cél, a katonák fejlesztése, hogy ezáltal a várunk ereje növekedni tudjon,  de mindezt csapatmunkával megvalósítva, hogy mi lehessünk az OverLord-ok (a fő uralkodó az aktuális királyságban) a saját síkunkon. 



A hősök fontos szerepet játszanak a Lord Mobile-ban, mivel segítenek a területi csatákban. Hősöket kapunk a HeroStages tisztításával, egy olyan küldetéssorozattal, melyet a hősszobor megérintésével érhető el a várkastély előtt. Minden alkalommal, amikor befejezzük az egyik ilyen HeroStage-et, tapasztalatokat szerzünk a HeroStage-ben harcoló hősöknek, és bizonyos szakaszokban új hősöket is kinyithatunk, kaphatunk.
Ha befejeztük a HeroStage-et, hogy visszatérjünk a vár területéhez, egyszerűen érintsük meg a képernyő jobb felső sarkában lévő sárga X-et.
Minden, ami a hősök kezeléséhez tartozik, a hero fül alatt végezhető (sisak ikon a képernyő jobb alsó sarkában). A fő hősök menüjében három fül fut a jobb oldalon, amelyek lehetővé teszik a következő műveleteket:



Sisak - Ha megérintjük a hősöket, az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:
Felszerelés - Ha megnyílik a hős ikon, akkor új trófeákkal felszerelhetjük, ha megérintjük az "Equip" kifejezést. Ha egyszerre hozzáadjuk az összes,  azaz mind a hat felszerelést, akkor a hősünk magasabb szinten lesz.
Check Hero Type  - ellenőrizhetjük hőseink típusát, ha megérintjük a hős képének jobb oldalán lévő ikont (például: a Death Archers  AGI Hero típus, türkiz szárny által jelezve). Ezekről későbbiekben bővebben lesz írva.
Csatázás és a hősök készségei - megtaláljuk a hősök harci és hős készségeit a Könyv lapon a trófeák jobb oldalán.
Háttér és attribútumok - olvashatunk egy hős háttér-történetről, és megismerkedhetünk az alapvető attribútumokkal a nyitott papírtekercs lapfül alatt, a trófeák jobb oldalán is.
Kérdőjel - Megmutatja az összes hősünket, amelyeket még fel nem szereztünk meg. 
Láda - megnézhetjük a HeroStages-ben összegyűjtött összes hőshöz tartozó eszközt, pl. medálokat, trófeákat, szív STA-kat.

Hősök fejlesztése


Ahogy a hősök részt vesznek a Quests és a HeroStages-ben, tapasztalatokat szereznek. Ha elegendő, akkor új szintre fognak jutni. Megnézhetjük, hogy a hőseinknek mennyi tapasztalata van a Hero lapon. A hősök is növelhetik rangjukat, ha elég trófeát gyűjtöttek a rank lépéshez akkor azt növelhetjük eleinte promócióval, majd minél magasabb szinten leszünk annál több lesz a rank-lépési idő.

A hősök használata a Turf/Darknest harcokban


Amikor felkészülünk egy harci küzdelemre, először felderítjük, és megnézzük, melyek a legjobb csapatok melyeket használni kell a csatában. A hősök mindegyike parancsot ad saját csapataiknak, és ha például a csatát a legtökéletesebb csapatok harcolják, akkor a hadsereg vezére növeli a nyerési esélyeit.
Kiválaszthatjuk azokat a hősöket, akikkel harcolni szeretnénk, a "Támadás" gomb megérintésével, majd a képernyő tetején lévő hős ikonra koppintva. Jelöljük be a hősöket, amelyek a legjobban megfelelnek a harci igényeinknek.
Ez alapvetően minden, amit a kezdőknek tudnia kell a hősökről és arról, hogy hogyan működnek a Lords Mobile-ban. Hamarosan közzéteszünk útmutatókat az épületek használatára, a küldetések befejezésére, a vár / turf területen való építésre és más hasznos tippeket és trükköket, hogy előrelépjünk a játékban.



PHOTO: IDIGITALTIMES 
Szerző: HT - / Zsena Tamás
Forrás: http://lordsmobile.wikia.com/wiki/Lords_Mobile_Wikia



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése