Mennyibe kerül a Nő?

Mennyibe kerül a Nő? 

Közzétéve: 2014.01.07. Kedd, 12:17 |  Szerző: Zsena

A nő értékét, ha pénzben kellene mérni, megfizethetetlen lenne! És itt most nem a dekoratív kirakat hölgyek külső jegyeire gondolunk. Lehet valakin több száz milliót érő hacuka, egy egész festékpaletta az arcán, mellplasztika - egy igazi nőt nem a giccs, és nem a férfiak bukszájának vastagsága teszi valós férfi ideállá. 



Ha egy férfi meg akar kaparintani egy "jó nőt”, a többség azt hiszi, az a legfontosabb hogy pénznek kell lennie, kocsinak, konditerembe kell járni, kigyúrtnak lenni, mert akkor felfigyelnek rá a legszebb nők is.

Hol kezdődik el a "jó nő" az általános többség szerint? Több férfit kérdeztünk a napokban, és ezt lehetett hallani, hogy "a jó nők 99 százaléka a pénzre megy, és a külsőségekre férfiak terén."

Az élet viszont mindig benyújtja a számlát, azt kapjuk, amit beletettünk. A mai rohanó világban, ha csak felszínességre törekszünk, és energiánkat nem arra fordítjuk, hogy lebilincseljünk egy nőt humorunkkal,
Fotó:debmedia.hu
elvarázsoljuk személyiségünkkel, akkor ne is várjuk azt, hogy normális nőt "vehetünk" magunknak, holmi felületességgel. Ideig-óráig működhet a dolog, de egyszer mindenkinek lesznek ráncok az arcán, mindenkihez beköszönt majd az öregség, és ha a lélek nem volt szépséges, akkor soha többé nem fogunk csodálattal nézni partnerünkre.

Egy nő, ha nem is a "plaza-magamutogatásban " találja meg önmagát, akkor is lehet szép, értékes, felbecsülhetetlen. Ugyanis nincs is szebb látvány, amikor csillogó figyelemorientált szempár néz ránk, miközben meséljük életünk apró részleteit, vagy amikor nevetőgödröcskék jelennek meg a másig személyisége miatt, az arcokon.

Persze, fontos az is, hogy mindenki foglalkozzon testével, kényeztesse olyan dolgokkal, melyek magabiztosságot kölcsönöznek számára, de nem szabad átesni a ló túloldalára. A kevesebb néha több.

Uraim, hölgyeim - önmagunk testi-lelki szeretete, és kisugárzás, mely nem is költséges - ennyi az egész!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése